Maak op Kookstudiogids.nl nu je eigen professionele kookboek

Publiceer nu je eigen kookboek gratis op Kookstudiogids.nl via de nieuwe kookboekmodule>>.

De gedrukte versie van je eigen kookboek heb je al vanaf € 20,83 (inclusief btw) in huis.

De kookboekmodule van Kookstudiogids.nl is er voor iedereen die het leuk vind zijn eigen kookboek te creëren. Zet je eigen foto op de cover, van een gerecht, van je kookstudio of kookclub, jij bepaald. Maak je eigen unieke kookboek.

Via de kookboek module kun je zelf je kookboek aanmaken, opmaken en beheren. Je kunt het kookboek ook samen met je vrienden of collega's vorm geven.

Elk recept kun je begeleiden met een foto van het gerecht maar het mag natuurlijk ook een andere afbeelding zijn. Alles is mogelijk. Publiceer je eigen kookboek en verkoop het in je eigen kookstudio of gebruik het als een uniek relatiegeschenk. Of zit je in een kookclub? Bundel dan alle gerechten in een jaarlijks te publiceren kookboek met foto's van alle leden van de kookclub.

Je kunt je kookboek per stuk bestellen. Je hoeft dus niet honderden exemplaren tegelijkertijd te bestellen. Alle kookboeken worden hardcover uitgegeven.

Voorbeeld kostprijs

Kookboek met 25 recepten – € 20,83 (inclusief btw)

Kookboek met 30 recepten – € 21,94 (inclusief btw)

Kookboek met 50 recepten – € 26,39 (inclusief btw)

Kookboek met 75 recepten – € 31,96 (inclusief btw)

http://api.ning.com/files/35HrpUiOPOyIuR7qv8-27-ZXbxAUtPiQFiwsrx-zJuUj4pwxpmIe23KZC7*DZ01p9LnWWHXZIvRRqJSI8dQlXYd6hDiSqGbf/buttonkookboekmodule.jpg?width=277&height=32


Dit Product wordt u aangeboden in samenwerking met http://www.1001tips.be/images/unibook.jpg