Barbecue catering Ede

Barbecue catering Ede

Een feestelijke gebeurtenis op komst waarbij u de gasten wilt voorzien van lekker eten en drinken? Dan biedt Ter Burg Catering hierbij uitkomst. Zij zijn de grootste experts op het gebied van catering in Veenendaal en omliggende regio. Ook wanneer u woonachtig bent in Ede ontzorgen zij u graag bij het bereiden van voedsel. Ter Burg hanteert zeer lage prijzen terwijl ze alleen maar kwaliteitsproducten leveren. Dus zoekt u barbecue catering in Ede? Dan moet u bij Ter Burg zijn. 

Mogelijkheden voor barbecue catering Ede

Natuurlijk wilt u tijdens de barbecue wel volop de tijd hebben om aandacht aan uw gasten te besteden. Wanneer u niemand anders hebt die de producten die op de barbecue liggen te garen en serveren is het bij Ter Burg zelfs mogelijk om een echte barbecue kok mee te laten komen. En wanneer u denkt dat een barbecuecatering in Ede alleen geschikt is voor zomerse evenementen dan hebt u het mis. Ook tijdens koude wintermaanden kunt u de barbecue aansteken. Geen binnenruimte aanwezig om uw gasten te ontvangen? Huur er dan een grote partytent bij. Indien gewenst compleet aangekleed met onder andere tafels, stoelen, een mobiele tap en verwarmingselementen om heerlijk warm te blijven. Wanneer u een barbecue catering in Ede of nabije regio wilt organiseren krijgt u sowieso alle bijbehorende producten erbij. Borden, bestek, andere benodigdheden en een barbecue worden door Ter Burg meegeleverd en mag u na afloop weer vuil inleveren. Dat is nog eens complete en goede service.

Diverse barbecuecatering opties

Bij een barbecue denkt u in eerste instantie natuurlijk aan een goed stukje vlees. Maar om met iedereen rekening te houden kunt u bij Ter Burg ook een halal barbecue bestellen. Veel visliefhebbers onder uw gasten? Bestel dan een barbecuearrangement Frutti di mare. Buiten deze opties zijn er nog veel meer mogelijkheden. Een luxe barbecue, op Amerikaanse wijze, een traditionele barbecue, een biologische of geheel eigen keuze. Welke u ook kiest, stokbroden, sauzen en diverse salades zijn standaard inbegrepen. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan bij Ter Burg en laat hen u ontzorgen door gebruik te maken van de barbecue catering in Ede.
 

Terug naar overzicht