Boodschappen binnen 10 minuten thuis

Boodschappen binnen 10 minuten thuis door snelle supermarkten zoals Zapp

Op dit moment vinden ongeveer 10% van alle boodschappen bestellingen online plaats. Dit is nog maar een klein gedeelte. Toch focussen grote supermarkten, aanbieders van een maaltijdbox en nieuwe initiatieven als Picnic en de flitsbezorgers vol op het online boodschappen doen. De verwachting is dat in 2022 ruim 25% van alle boodschappen online worden besteld. We staan dus aan de vooravond van een gigantische verschuiving in de boodschappenmarkt. In deze blog lees je alles over thuis boodschappen doen via flitsbezorgers zoals Getir, Flink, Gorillas en de Zapp supermarkt. Binnen 10 minuten heb jij alle boodschappen al in huis!

Boodschappen bezorgen of ophalen?

Is het voor jou geen probleem om een tijdsvak van 2 uur te kiezen, en in die tijd thuis te blijven om te wachten op de boodschappen? Dan is boodschappen laten bezorgen door een flitsbezorger zoals Zapp een uitstekende keuze. Het bespaart veel tijd, en je boodschappen worden echt thuis tot aan de deur geleverd. Heb je niet de mogelijkheid om twee uur lang thuis te zijn om te wachten op boodschappen die eventueel bezorgd gaan worden? Blijf dan niet thuis zitten maar maak bijvoorbeeld gebruik van een handig pick-up point van bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en Plus. Je kunt natuurlijk ook een afwijkend afleveradres opgeven en de boodschappen bijvoorbeeld niet thuis maar op je werk af laten leveren. De bezorgers van Zapp leveren namelijk 24/7 in heel Amsterdam de boodschappen. Ook ‘s nachts, in het weekend en op openbare plekken zoals het park. 

Voordelen van snelle supermarkt bezorgservice

Je zult minder onnodige impulsaankopen doen: Misschien herken je het wel. Wanneer je door de supermarkt loopt pak je nog net even een nutteloos product mee bij de kassa. Wanneer je online boodschappen doet zul je veel minder snel zo’n impulsaankoop doen. Je zit immers veilig achter je pc, en het is voor online supermarkten veel lastiger om jou te manipuleren.
Je bespaart veel tijd: Wanneer je niet online boodschappen bestelt, maar naar de winkel gaat, kost je dat vrij veel tijd. Het kost al snel 10 minuten om naar de supermarkt te rijden. Tel daarbij op de tijd dat je in de winkel loopt, de boodschappen naar je auto sleurt en weer naar huis moet rijden. Kortom: online boodschappen thuis doen bespaart enorm veel tijd. Aan de andere kant. Als je via een online supermarkt je boodschappen bestelt, moet je vaak wel een tijdsbestek van 2 uur lang thuis zijn omdat er niet precies aangegeven kan worden wanneer de boodschappen bezorgd worden.
Het aanbod: Het assortiment van een online supermarkt is vaak even groot als de fysieke winkel. Maar het voordeel van online is dat je, wanneer de pindakaas bij supermarkt A op is, je eenvoudig naar supermarkt B kunt. Wanneer je in een fysieke supermarkt staat ga je niet zo snel naar een andere winkel toe. 

Zitten er ook nadelen aan de Zapp bezorgservice?

Je mist het sociale contact: Ben jij het type dat graag even een praatje houd met mensen uit de buurt? Dan zul je het sociale aspect van offline boodschappen doen wel missen. Heb je daarentegen een hekel aan die verplichte gesprekken met je buurman en cassiere? Dan is het voor jou wellicht handiger om je boodschappen lekker online te bestellen.

Verse producten pakken: Wanneer je zelf in de winkel loopt heb je zelf invloed op de producten die je pakt. Je kunt bijvoorbeeld even checken of de tomaten nog wel helemaal goed voelen. Doe je online je boodschappen? Dan moet je erop vertrouwen dat de online supermarkt de juiste tomaat er voor jou uitpakt.

Samenvatting Zapp supermarkt

De bezorgservice van Zapp is erg handig en voor veel mensen een uitkomst. Weet jij nog niet zo goed wat dit precies inhoudt? Lees dan meer informatie over flitsbezorging op de website snellesupers.nl. Daar kun je aanbieders vergelijken zoals Zapp, maar ook populaire alternatieven als Gorillas, Flink en Getir. Wij raden aan om verschillende aanbieders uit te proberen om erachter te komen wat voor jou de beste en snelste bezorgservice is. 

Terug naar overzicht