Drie redenen waarom je een cateraar zou moeten inschakelen voor jouw evenement 

Wij Nederlanders houden wel van een feestje. Of het nou is dat je een persoonlijk jubileum wilt vieren, of zakelijk een evenement hebt waarbij veel klanten en andere zakelijke relaties op afkomen. Gezellig met een groep genodigden genieten van een hapje, drankje en elkaars gezelschap is iets wat we graag doen. Wanneer je met een selecte groep bent, kan je het eten en drinken heel goed zelf regelen. Wanneer de groep groter is, komt er iets meer bij kijken dan een krat bier, fles wijn en wat nootjes. In dit geval kan je ervoor kiezen om dit uit te besteden aan een cateraar. Mocht je nog twijfelen of je een cateraar inschakelen moet? Lees dan snel verder voor drie redenen waarom je een cateraar in zou moeten schakelen. 

Gemak 

Bij het organiseren van een evenement zoals een bedrijfsfeest waar veel relaties op afkomen, komt veel kijken bij de organisatie. Zo moet er onder andere een geschikte datum gepland worden, een gastenlijst opgesteld worden en een geschikte locatie gevonden worden. Het inschakelen van een cateraar ontzorgt je voor de catering de gehele dag zodat jij je tijd aan je gasten kunt besteden.  

Catering naar wens samen te stellen 

Wanneer je een cateraar inschakelt, kan je de catering compleet volgens wens samenstellen. Kies je voor alleen een hapje en een drankje of wil je er een compleet buffet bij? En wat voor eten wil je geserveerd hebben? Met het inhuren van een cateraar is dit allemaal naar wens samen te stellen. Daarbij ben je verzekerd van hoogwaardige gerechten. 

Catering op locatie 

Het mooie van het inschakelen van een cateraar is dat al het lekkers op elk gewenste locatie geleverd én geserveerd kan worden. Zit je bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Zwolle, dan zoek je naar een cateraar in Zwolle die bij jou op locatie komt. Behalve de verzorging van alleen het eten, kan je ook personeel inhuren die de gehele avond hapjes en drankjes serveren zodat jij je kunt focussen op je klanten. Wat uiteindelijk leidt tot een stuk minder stress en een geslaagde avond. Slump Catering is zo'n cateraar die graag bijdraagt aan een geslaagde avond. 

Terug naar overzicht