Delicaat Hertenvlees

Het hele jaar hertenvlees op tafel

In het grote natuurreservaat Los Claros in Spanje, op 1600 hectare land vol gras en bos, leeft een grote populatie edelherten volledig in de vrije natuur. Hun leven bestaat uit het eten van voedsel dat Moeder Natuur beschikbaar stelt, zoals rozemarijn, tijm, eikels, paddenstoelen en gras. Daarnaast drinken de dieren uit de natuurlijke bronnen die in het natuurreservaat te vinden zijn. Ze worden niet opgejaagd en hun bestaan wordt niet beïnvloed door de mens. Hierdoor leiden ze een compleet vrij leven, in alle rust en met hun eigen soortgenoten. Op volledig natuurlijke wijze planten de herten zich voort en worden er jaarlijks dieren van andere reservaten geïntroduceerd om het ras sterk te houden. Hierdoor blijft de kwaliteit van het herten vlees gewaarborgd.

Verantwoorde en gezonde keuze

Doordat het hert zich voedt met natuurlijke, onbespoten en onbewerkte voedingsstoffen, rechtstreeks uit de natuur en het op stressvrije wijze wordt gedood, kunnen we garanderen dat Just Sublime hertenvlees beslist het meest exquisite en smaakvolle vlees is dat u ooit zult eten. Door de excellente smaak en malsheid kan Just Sublime hertenvlees op vele manieren worden bereid, zowel rauw in carpaccio of steak- tartaar als gebakken in hamburgers en steak. Hoe u het ook bereidt: Just Sublime hertenvlees is premium kwaliteit hertenvlees dat zo mals is dat het smelt op uw tong. Een waar genot voor uw smaakpapillen. 
Het vlees bevat zeer hoge concentraties proteïne, vitaminen en mineralen. Daarnaast is het vet- en cholesterolpercentage en de hoeveelheid calorieën uitzonderlijk laag. Dit maakt het vlees uiterst geschikt voor sporters en mensen op een vet arm dieet. Just Sublime hertenvlees is niet alleen een zeer smakelijke keuze, maar ook een zeer gezonde! 

Trakteer uzelf met delicaat hertenvlees

Onze filosofie is ‘Als u het doet, doe het dan zonder compromis! ’‚Ä®Wij geloven dat iedereen hunkert naar speciale troetelmomenten. We willen allemaal die momenten ervaren waarop we zorgeloos kunnen genieten van een culinair cadeautje van de allerhoogste kwaliteit. Een unieke en memorabele smaakbeleving die niet alleen uw smaakpapillen verwent, maar meteen zorgt voor een ultiem geluksmomentje. 
 

Terug naar overzicht